casa pinassa

Almenar (Lleida)

ESTAT

En comercialització

tipologia

Habitatges en filera de 2, 3 i 4 dormitoris, amb garatge i jardí privat amb possibilitat de piscina. 

Casa oberta a la naturalessa, contemporani i eficient, el nostre projecte a Almenar t’ofereix un estil de vida tranquil i sostenible a la província de Lleida.

Amb l’essència de l’arquitectura bioclimàtica que gratifica als seus usuaris d’un elevat benestar. 

almenar,
mira al futur

Viure aprop de Lleida es viure en contacte amb la naturalessa, patrimoni arquitectònic i tota l’oferta de la qualitat de vida d’una ciutat provincial.

Almenar és qualitat, una perfecta comunicació per carretera i l’estació d’alta velocitat doten al municipi de gran benestar.

CASA PINASSA

disseny de Casa Fusta

els emblemàtics pirineus

LLEIDA, CAPITAL NATURAL

El projecte Casa Pinassa es situa al municipi d’Almenar, a escassos 15 minuts de la ciutat de Lleida, un lloc privilegiat que et permetrà disfrutar de tots els serveis de la capital i de la tranquilitat de l’estil de vida local. T’invitem a conèixer un projecte que és eficiència i proximitat en estat pur. 

Cathedral of St. Mary of La Seu Vella is the former cathedral church of the Roman Catholic Diocese of Lleida in Lleida, Catalonia, Spain

La ciutat i el veïnat compten amb tot tipus de serveis públics i d’oci; col·legis, instituts, universitats, restaurants, hospitals, escoles d’idiomes, supermercats, àrees comercials, parcs urbans, rutes de senderisme…, i un patrimoni arquitectònic digne de contemplació. 

 

dESCOBREIX lA VIDA a
CASA PInassa

La eficiència i la llum són els elements fundamentals dels espais del nostre projecte, és per això que els grans finestrals i les seves terrasses afavoreixen una doble dimensió espacial, una transició integradora amb l’entorn proper, el qual respecta la seva condició urbana i la seva riquessa natural. 

Les seves línies senzilles i atractives dibuixen el seu caràcter residencial innovador i t’ofereixen un estil de vida dinàmic i sostenible.

Quina CASA ÈS LA TEVA?
ESCOLLEIX!

Previous slide
Next slide

CASA PINASSA

 

Casa Pinassa és un projecte únic, t‘invitem a conèixer un residencial que alia arquitectura i naturalessa.

Concerta una cita informativa a les nostres oficines.

Obrir conversa
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola! :) Et podem ajudar?